Haluatko keikalle?

Oletko esiintyvä taiteilija, bändi tai muu kokoonpano? Onko sinulla omaa materiaalia ja olet jo hankkinut keikkakokemusta, mutta yleisön saavuttaminen tuntuu vaikealta? 

Meillä on sinulle keikkaa!

Ensimmäisessä aallossa lähetimme to 30.12.2021 klo 15:00 alkaen 24h livestriimin Tampereelta. Lähetykseen mahtui kaikkiaan 13 esiintyjää eri genreistä. 

Jokainen keikalle valittu taiteilija tai -ryhmä pääsi kameran eteen myös kertomaan tarinansa.

Tuon ensimmäisen puristuksen jälkeen tulemme toisessa aallossa tekemään huhti-toukokuussa 2022 yli 10 keikan Kauneutta ja Kapinaa -elämystapahtumakiertueen, minne kaikilla jo hakeneilla on mahdollisuus päästä mukaan. Jos et ole vielä hakenut, HAE NYT! Hakuaika kevään kiertueelle päättyy 23.1.2022 

Eikä tämä pääty siihenkään. Meillä on tukka takana, elämä edessä ja isot suunnitelmat. Hae siis mukaan rakentamaan tätä ja omaa tarinaasi. 

Q&A

Saa. Keikkapalkkiot sovitaan artistikohtaisesti ja olemme erityisen kiinnostuneita tekemään yhteistyötä, jos teillä on jotain uutta tulossa 😉

Haluamme olla tuomassa esiin kaikkia genrejä, joten musiikkityylillä ei ole väliä. Kevään elämystapahtumissa jokaisen teemaillan musiikkitarjonta on toisiinsa sopivista genreistä.

Et tällä kertaa, mutta hakea voit silti. Palvelumme kehitys tulee kestämään vähintään vuoden verran kaikkine hommineen, joten myöhemmässä vaiheessa voit päästä mukaan.

Kannattaa hakea artistiksi, jolloin pääsee sähköpostilistalle. Sille porukalle tiedotamme ensimmäisenä uusista mahdollisuuksista.

Ehdota suosikkiartistiasi esiintymään

Etsimme tuoreita artisteja esiintymään.