Vuoden 2022 paras
tapa löytää uusia
musiikkikokemuksia

Vuoden 2022 paras tapa löytää uusia musiikki
-kokemuksia

Toinen näkymä

Kauneutta ja Kapinaa on pienten asialla. Haluamme kertoa vielä tuntemattomien, mutta kiinnostavien suomalaisten artistien tarinoita. Miksi he tekevät taidettaan, mistä kaikki lähti, mitä he haluavat sanoa. Olemme jo aloittaneet tämän ja pääset tutustumaan siihen Youtube-kanavallamme

Kevään 2022 aikana pääset mukaan myös [K&K-tapahtumiin] missä viihdyt, olitpa paikan päällä tai ruudun ääressä. Tapahtumat eivät ole vain keikkailtoja, vaan kokemus, missä musiikin lisäksi pääset nauttimaan hulvattomista juontajista, väliaikaohjelmasta ja muustakin taiteesta kuin musiikista. 

Voit myös osallistua näiden artistien tarinaan kommentoimalla, kysymällä, tykkäämällä tai tukemalla tuen arvoiseksi näkemiäsi artisteja. Tutustu lisää mahdollisuuksiin tapahtumasivulla.

Kauneutta & Kapinaa
-Youtube

Youtube-kanavallamme pääset musiikin lisäksi nauttimaan tiimimme päähänpistoista, olipa kyseessä hieman erilainen “Levyraati” tai keskustelut vakiintuneiden artistien ja muiden vieraiden kanssa.

Maanantaisin julkaisemme Youtubessa ViikkoKatsastuksen, jossa tulevan viikon sisällöt käydään läpi seuraamisen helpottamiseksi. Ja joo, onhan Laurin sekoilua myös viihteellistä seurata 😄

Ota meidät siis seurantaan Youtubessa, niin näet aina ensimmäisenä tulevat uudet sisällöt!