Kauneutta ja Kapinaa 24h Livestriimi kiittää!

YHDESSÄ SUOMALAISEN
MUSIIKIN PUOLESTA

24 tuntia suomalaista musiikkia ja viihdettä! Live-esityksiä, musiikkivideoita, haastatteluja, ajankohtaisia aiheita ja paljon muuta.

Hauskaa oli ja hienoja hetkiä! Tsekkaa tallenteet, ma 10.1.22 alkaa tapahtua lisää… 😉

24h lähetys

Tampereelta lähetettiin vuoden parhaat Uuden Vuoden etkot! 

Lähetys alkoi torstaina 30.12. klo 15:00 ja jatkui hulvattomasti seuraavan vuorokauden.

Mukaan mahtui huumoria, ajankohtaisia aiheita, artisti- ja muita haastatteluja sekä tietenkin paljon, PALJON hyvää musiikkia. 

Alkuvuosi 2022

Haluamme tukea uusia ja kiinnostavia artisteja, joten loimme vuorokauden mittaisen livelähetyksen, missä artistit pääsivät kertomaan tarinansa ja esittämään musiikkiaan. 

Mieleemme juolahti, että tähän voisi liittää muutakin hauskaa sisältöä MusicTV-tyylisen lähetyksen tapaan ja mopo karkasi välittömästi tavoittamattomiin! 

Vuoden vaihteen lähetyksessä koettiin hienoja hetkiä ja kuten olemme vihjailleet, tämä ei jää tähän. Ma 10.1.22 alamme julkaista uutta sisältöä somekanavillamme, joten laita ne seurantaan! 

Keräämme tulevan kevään aikana ison kasan artisteja, kenen kanssa teemme huhti-toukokuussa elämystapahtumakiertueen! Kiertue tulee olemaan uudenlainen elämys niin artisteille, yleisölle kuin meille tekijöillekin.

Tilaa uutiskirjeemme, niin pysyt kartalla tapahtumista! Niistä alkaa kuulua nopeammin kuin arvaatkaan 😉

Mitä keväällä tapahtuu?

Me teemme pandemiasuojattuja tapahtumia. Näitä ei siirretä eikä peruuteta!

Tammikuussa kasaamme ison kasan artisteja ja muutamia tapahtumapaikkoja, joihin loppukeväästä järjestämme vinon pinon elämyksellisiä tapahtumia.

VIP-kirjeen tilaus pitää sinut ensimmäisenä tietoisena tulevasta ja sinne tupsahtaa myös parhaat tarjouksemme 😉

Seuraa someamme ja kerro myös, ketä uutta ja kiinnostavaa artistia haluaisit kuulla tapahtumissamme! Linkit kaikkeen alla. Ollaan yhteydessä!

Tuukka ja K&K-tiimi

Tilaa K&K -uutiskirje

Tilaa säännöllisen epäsäännöllinen uutiskirjeemme! Kuulet ensimmäisenä ketkä esiintyvät tapahtumassa, mitä muuta viihdettä voit odottaa ja saat tarjouksia yhteistyökumppaneilta. Tälle porukalle kerromme myös siitä, mitä ensi vuonna tulee tapahtumaan, mutta siitä lisää lähempänä lähetystä ;)

Osallistut lisäksi arvontaan, missä voit voittaa keikkalippuja ja backstage-tapaamisia itsellesi ja avecille lähetyksessä esiintyvien taiteilijoiden kanssa!

Ehdota suosikkiartistiasi esiintymään

Etsimme tuoreita artisteja esiintymään.