Taustaa

“Musta tuli esiintyvä taiteilija 15-vuotiaana Joensuun keskustan nuorisotalolla. Soitin bassoa (jota en osannut soittaa) triossa (jossa kaksi muuta osasi soittaa) ja rämmin sillä keikalla läpi ehkä kaksi biisiä. Silti syttyi kipinä ja se kipinä sytytti palon. Ja muutamaa vuotta myöhemmin Tavastian lavalla sitä tajusi, ettei se taida koskaan enää sammua.”

”Suomea ja vähän ulkomaitakin kiertäneenä, keikkoja, studioita, somea, sopimuksia ja vaikka mitä vuosikymmenet itse järkänneenä sitä on huomannut, että vaikka miten on siirrytty c-kasetista valokuitustriimaukseen, niin ne tuntemattoman bändin alun ongelmat ei ole hävinneet minnekään: mistä sais keikkaa, mistä maksetaan ja mistä löytäis niitä kuuntelijoita. Ei siis faneja, vaan edes jonkun joka kuuntelis.

Jotenkin tuntui (ja voinhan mä olla täysin väärässä), mutta ei ne syyt ole loppujen lopuksi rakettitiedettä. Mutta sellaista kokonaisvaltaista pienten artistien auttajaa ei tuntunut syntyvän. Joten kai se sit pitää yrittää tehdä ite, ettei tarvitse pappana narista siitä, ettei tullut edes kokeiltua.”

Tuukka
Concept Owner

 

Yhteystiedot
ArtXperience Oy
3262341-3

Ideat, palaute, kysymykset
Tuukka Järvinen
040 936 3390